Van idee naar product, TECHZ maakt het concreet!”

Van oldtimers tot innovatieve successen

Mijn hobby’s elektronica, mechanica en het ontwikkelen en produceren van machines, meubels en interieurproducten zaten er al vroeg in. Vanaf mijn tienerjaren was ik druk in de weer met het restaureren van oldtimers in de werkplaats thuis.
Dat ik ging werken bij een interieurbouwer was een logische stap. Na 38 jaar ervaring opgedaan te hebben, zocht ik naar meer uitdaging.

In 2022 heb ik Techz BV opgericht. Sindsdien heb ik verschillende bedrijven en start-ups geholpen bij het oplossen van problemen. Mijn kennis van materialen, technieken en mijn uitgebreide netwerk van producenten en leveranciers in binnen en buitenland hebben hierbij geholpen.

Eddy Heling

Bij TECHZ staat uw succes centraal

Techz Innovate is een technische uitlaatklep in de brede zin van het woord. Er is altijd een oplossing en wij streven ernaar om die zo goed mogelijk en voor de beste prijs te realiseren voor onze klanten.

Eddy Heling

Waarom TECHZ innovate?

40 Jaar ervaring

We zijn bij TECHZ in staat om uw prototypes in eigen beheer te realiseren. Voor massaproductie werken we samen met productiemaatschappijen, zowel in binnen- als buitenland.

Uiteenlopend materiaal gebruik

Onze sterke punten liggen in modulaire systemen, waarbij we materialen als kunststoffen, metalen en hout kunnen gebruiken. (Of een combinatie). M.b.v. klikverbindingen zorgen we voor snelle en makkelijke montage van uw producten.

Streven naar een duurzame toekomst

Bij TECHZ geloven we in de kracht van innovatie en prototyping.  Met onze expertise op het gebied van circulair innoveren en modulair bouwen, streven we naar een duurzame toekomst.

Contact

Adres

Jacob van Heemskercklaan 5
7441 JA NIJVERDAL

Social media

Innovatie op maat,
TECHZ realiseert het voor u!

Bent u klaar om uw ideeën tot leven te brengen? Neem contact op met TECHZ en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Samen verwezenlijken we uw visie, van idee naar product.

1 + 5 =